Előadó terem bérlés

Előadó termre van szüksége nyelvtanfolyamhoz, jogosítványhoz, workshopokhoz, oktatásokhoz? Ne keressen tovább! Válaszza az azonnal bérelhető nyitható ablakokkal és természetes fénnyel rendelkező, önálló előadó termünket, mely idális helyszínt biztosít bármilyen fontos munkához.

A tárgyalobudapest.hu csapata azon dolgozik, hogy partnerei válláról levegye az előadásokhoz szükséges terem berendezésének és üzemeltetésének terhét, hogy tökéletes terepet biztosítsunk mind a mindennapi munkához, mind a fontos előadásaihoz. 

Tartozzon Ön is a sikeres és elégedett partnereink közé. Alapozzuk meg együtt sikereit. Keressen fel bennünket, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Érdekel, kérem az árajánlatot>>

Szolgáltatások

Teljesen felszerelt előadó
Előadó termünk bútorozott és minden szükséges technikai eszközzel felszerelt. Legyen akár 10 fős tanfolyam vagy 45 fős üzleti előadás nem kell gondoskodnia a kialakításról, bármilyen típusú előadást meg tudunk szervezni, kapacitásunk 2 főtől 40 főig terjed. Az ültetés típusát az igényeihez tudjuk alakítani, és az előadó másodperceken belül készen áll így csak a saját munkájára kell koncentrálnia!

Audio-vizuális eszközök
Előadó termünk szélessávú internetkapcsolattal rendelkezik és a legfontosabb audio-vizuális eszközökkel felszerelt (projektor, kivetítő tábla, flipchart).

Alacsony rizikós szerződés
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrugalmasabb szolgáltatást nyújtsuk, és ügyfélbarát szerződéseink szinte rizikómentes bérleti lehetőséget biztosítanak.

Profi, ennél nem kell több, igénybe veszem a szolgáltatást >>