Rendezvényterem fénykép

Rendezvényterem bérlés

Aknázza ki egy központi elhelyezkedésű rendezvényterem minden előnyét! Felejtse el a felesleges energiát felemésztő gondokat, válasszon egy kényelemes, egyéni igényeihez igazított megoldást.

Miért  érdemes redezvénytermet bérelnie?
- mert nem kell saját helységet fenntartania. 
- mert költséghatékony, időt és pénzt spórol meg. A bútorokat, kommunikációs eszközöket a targyalobudapest.hu csapata biztosítja.
- mert igényeihez igazodva, testre szabott szolgáltatás-csomagokkal várjuk – egyéni elképzeléseire is figyelmet fordítunk.

Érdekel, kérem az árajánlatot>>

 

rendezvényterem, projektor

Szolgáltatások

Teljesen berendezett megoldás 
E mellett olyan alapvető szolgáltatások várják Önt, mint az igényes és felszerelt konyha valamint naponta takarított közös használatú helyiségek.

Audio-vizuális eszközök 
Irodánkat modern IT infrastruktúrával szereltük fel, hogy Önnek már csak a saját munkájára kelljen koncentrálnia az első pillanattól kezdve. Megtalálható az irodában nagyméretű kivetítő vászon éskorszerű projektor.

Iroda akár 1-1 órára is 
Rugalmas és költséghatékony elszámolási rendszer, mi alkalmazkodunk Önhöz. Professzionális termünket igénybe veheti munkaidőben reggel 8 órától este 17 óráig, vagy akár munkaidőn túl, de igény szerint, akár még hétvégén is. Akár csak 1 órára is.

Profi, ennél nem kell több, igénybe veszem a szolgáltatást >>