Tárgyaló terem bérlés

Komoly üzleti partnereket vár és a megfelelő környezetet keresi?
Bonyolítsa üzleti megbeszéléseit könnyen elérhető professzionálisan felszerelt tárgyalóban, aknázza ki a profi környeztet és a tárgyalóbérlés minden előnyét!
 
Vegye igénybe minőségi bútorokkal berendezett tárgyaló termünket. Válasszon kényelmes, egyéni igényeihez igazított irodai megoldást.

Érdekel, kérem az árajánlatot>>

Szolgáltatások

Tárgyaló terem bérlés estén az alábbi szolgáltatásokat bizotsítjuk:

4, 8, 20 vagy akár 40  fő részére berendzett tágyló terem
A tárgyalóbérlés szolgáltatásával teljesen felszerelt tárgyaló vehet igénybe 4 vagy akár 40 fő részére.

Teljes technikai háttér
A zavartalan és gördülékeny tárgyalásokat flip-chart, projektor, berendezéseken túl – Internet és szerver támogatás is a rendelkezésére áll. Technikai segítséget is igénybe vehet az eszközök használatához.

Tárgyaló akár 1-1 órára is
Rugalmas és költséghatékony: az elszámolási rendszer rugalmas, hiszen mi alkalmazkodunk Önhöz. Professzionális tárgyalóinkat igénybe veheti munkaidőben reggel 8 órától este 17 óráig, vagy akár munkaidőn túl, de igény szerint, akár még hétvégén is. Akár csak 1 órára is.

Profi, ennél nem kell több, igénybe veszem a szolgáltatást >>

 

Akciók

Próbálja ki professzionálisan berendezett tárgyalónkat!

Szervezze üzleti megbeszélését 1 alkalommal maximum 2 óra hosszan tárgyalóink egyikébe és fizesse a díjnak csupán az 50%-át! További elkötelezettséggel nem jár. Ha bevált visszavárjuk!

Miért nem ezzel kezdődött? Ide vele, kipróbálom >>

Akciónk visszavonásig érvényes! Kérjük, minden esetben érdeklődjön üzletkötőnknél! A fenti árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek. Az árak az Áfát nem tartalmazzák.